Devana Skrevet 5. november 2007 #1 Skrevet 5. november 2007 Hvilke urter passer til hvilke type retter/kjøtt/grønnsaker? Det er jo mange urter å velge mellom, men jeg er veldig usikker på hvor jeg skal bruke dem. Noen forslag? Eller finnes det noen nettsider der det står litt om de forskjellige urtene som er?
Gjest Eurydike Skrevet 5. november 2007 #2 Skrevet 5. november 2007 (endret) Her kan jo listen bli lang, og smak og behag spiller inn, men her er noen forslag: - Basilikum: Tomatretter, kylling, mange ulike pasta- og grønnsaksretter. - Rosmarin: Lam, svin, kylling. - Salvie: Svin, kalv, kylling, kalkun. - Fransk estragon: Fiskeretter. - Timian: Svin, lam, kylling, laks/ørret, grønnsaksretter som feks ovnsbakte rotgrønnsaker eller ertesuppe. - Oregano: Tomatretter. - Mynte: Lam, erter/grønne bønner, squash, rødbeter. - Dill: Lam og kalv (feks i frikassé), laks/ørret. Endret 5. november 2007 av Eurydike
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå