Gå til innhold

Urter og matretter


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hvilke urter passer til hvilke type retter/kjøtt/grønnsaker?

Det er jo mange urter å velge mellom, men jeg er veldig usikker på hvor jeg skal bruke dem.

Noen forslag? Eller finnes det noen nettsider der det står litt om de forskjellige urtene som er?

Videoannonse
Annonse
Gjest Eurydike
Skrevet (endret)

Her kan jo listen bli lang, og smak og behag spiller inn, men her er noen forslag:

- Basilikum: Tomatretter, kylling, mange ulike pasta- og grønnsaksretter.

- Rosmarin: Lam, svin, kylling.

- Salvie: Svin, kalv, kylling, kalkun.

- Fransk estragon: Fiskeretter.

- Timian: Svin, lam, kylling, laks/ørret, grønnsaksretter som feks ovnsbakte rotgrønnsaker eller ertesuppe.

- Oregano: Tomatretter.

- Mynte: Lam, erter/grønne bønner, squash, rødbeter.

- Dill: Lam og kalv (feks i frikassé), laks/ørret.

Endret av Eurydike

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...