Gå til innhold

Tandoorifisk


Anbefalte innlegg

Gjest indiangranny
Skrevet

Tandoorifisk

4 kveiteskiver a`ca 175 gr ( skiver eller filet av annen fiskkan også brukes,torsk og laks er velegnet)

1/2 dl yoghurt naturell

2 ss olje

2 ss paprikapulver

1 ts malt spisskummen

1 ts malt fennikel

1 knivspiss hot chilipulver

1 ts salt

Pynt

1 strimlet salathode

1 fennikel i skiver

sitronbåter

Skyll fiske skivene i rennende kaldt vann og tørk dem med kjøkkenpapir .Legg dem på et fat tilside

Bland yoghurt,olje,paprikapulver,spisskummen,fennikel,chili og salt i en bolle.Gni inn fisken med tandoori marinaden på begge sider. Dekk til og la den ligge i kjøleskapet i 2 - 4 timer.

Legg fisken over ien langpanne i et lag .Stek fisken i stekeovnen ved 180 grader i 25 minutter eller til den er gjennomstekt.Legg opp salat og fennikel på et serveringsfat,og legg fisken opp på toppen pynt med sitronbåter.Server ris eller kokte poteter til retten

Skrevet
:lol: Så der er den lagret i min matmappe. :ler: Danke ID

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...