Gå til innhold

Tandoorifisk


Gjest anonym

Anbefalte innlegg

Gjest indiangranny

Tandoorifisk

4 kveiteskiver a`ca 175 gr ( skiver eller filet av annen fiskkan også brukes,torsk og laks er velegnet)

1/2 dl yoghurt naturell

2 ss olje

2 ss paprikapulver

1 ts malt spisskummen

1 ts malt fennikel

1 knivspiss hot chilipulver

1 ts salt

Pynt

1 strimlet salathode

1 fennikel i skiver

sitronbåter

Skyll fiske skivene i rennende kaldt vann og tørk dem med kjøkkenpapir .Legg dem på et fat tilside

Bland yoghurt,olje,paprikapulver,spisskummen,fennikel,chili og salt i en bolle.Gni inn fisken med tandoori marinaden på begge sider. Dekk til og la den ligge i kjøleskapet i 2 - 4 timer.

Legg fisken over ien langpanne i et lag .Stek fisken i stekeovnen ved 180 grader i 25 minutter eller til den er gjennomstekt.Legg opp salat og fennikel på et serveringsfat,og legg fisken opp på toppen pynt med sitronbåter.Server ris eller kokte poteter til retten

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...