Gjest indiangranny Skrevet 10. april 2003 #1 Del Skrevet 10. april 2003 Tandoorifisk 4 kveiteskiver a`ca 175 gr ( skiver eller filet av annen fiskkan også brukes,torsk og laks er velegnet) 1/2 dl yoghurt naturell 2 ss olje 2 ss paprikapulver 1 ts malt spisskummen 1 ts malt fennikel 1 knivspiss hot chilipulver 1 ts salt Pynt 1 strimlet salathode 1 fennikel i skiver sitronbåter Skyll fiske skivene i rennende kaldt vann og tørk dem med kjøkkenpapir .Legg dem på et fat tilside Bland yoghurt,olje,paprikapulver,spisskummen,fennikel,chili og salt i en bolle.Gni inn fisken med tandoori marinaden på begge sider. Dekk til og la den ligge i kjøleskapet i 2 - 4 timer. Legg fisken over ien langpanne i et lag .Stek fisken i stekeovnen ved 180 grader i 25 minutter eller til den er gjennomstekt.Legg opp salat og fennikel på et serveringsfat,og legg fisken opp på toppen pynt med sitronbåter.Server ris eller kokte poteter til retten Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest care Skrevet 10. april 2003 #2 Del Skrevet 10. april 2003 Så der er den lagret i min matmappe. Danke ID Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå