Gjest Gjest Skrevet 4. november 2007 #1 Skrevet 4. november 2007 Hvor mye er det vanlig å betale pr person for middag inkludert vin på hoteller, resturanter eller lignende? Dette inkluderer vel servitører og leie av lokalet også? Pleier man å måtte pynte selv eller pynter de?
Silje79 Skrevet 4. november 2007 #2 Skrevet 4. november 2007 Vi betaler ca 1200 pr person til middag. Det er champange, 3 retters, vin til maten, kakke, kaker, og conjak
Gjest Gjest Skrevet 4. november 2007 #3 Skrevet 4. november 2007 Hvor mye er det vanlig å betale pr person for middag inkludert vin på hoteller, resturanter eller lignende? Dette inkluderer vel servitører og leie av lokalet også? Pleier man å måtte pynte selv eller pynter de? Vi betaler kuvertpris på 1000 kr. Det inkl. velkomstdrink, 3 retters middag, 1 glass vin til forrett, 2 glass vin til hovedrett, og kaffe avec. Hvis vi regner med lokale, bartender, musikk utover kvelden osv. blir det ca. 1200 pr. pers. Vi skal ha selskapet på et hotell med ganske høy standard. Syntes ikke det var så galt jeg...
~Minni~ Skrevet 4. november 2007 #4 Skrevet 4. november 2007 Vi betaler 1.150 kr per person. Dette inkluderer et glass musserende vin ved ankomst, 3 retters middag med 1 glass hvitvin til forretten, 1/2 flaske rødvin til hovedretten og en flaske farris. Kaffe og te utover kvelden. Dette inkluderer da også leie av lokalet, servitører, rydding og alt annet. Hvis vi vil server noe å spise sammen med velkomstdrinken kan de servere oppskåret frukt til ca 30 kr per pers eller spekemat med tilbehør til 100 kr per pers. Avec til kaffen koster ca 90 kr per pers i tillegg. Så totalt ender vi nok opp med rundt 1.350 per sperson...
Marge Skrevet 5. november 2007 #5 Skrevet 5. november 2007 Vi fikk tilbud om 600 kr per kuvert til middag inkl aperitif. I tillegg kommer vin til 300-400 flaska (ca 1/2 flaske på hver), 60 kr per pers til kaffe og 90 kr per pers til nattmat. Avec ca 70 kr per pers. Totalt altså ca 1100 kr per person. Så kommer pynting og musikk i tillegg. Servitører, rydding etc er inkludert.
jannamor Skrevet 5. november 2007 #6 Skrevet 5. november 2007 tror at mellom 1000 og 1500 pr kuvert er ca normalen. det burde inkludere; aperetif 3 retter 1 glass vin til forrett 2 glass vin til hovedrett (1 glass vin til dessert) avec +kaffe (1-2 alkohol bonger) Jo høyere pris jo mer av listen. Dette burde og inkludere kokker servitører rydding, bordekking, lys og lysestaker, mange har og blomster de kan sette ut, men det er ikke sikkert at de passer med det dere ønsker så pluss på dette må man ha bordkort bord dekor oppgraderinger av lys andre blomster gjerne en 20-50 kr pr person for å ha med egne kaker.
Gjest Linn24 Skrevet 5. november 2007 #7 Skrevet 5. november 2007 vi har fått en ca pris på 1000 kr pr kuvert. dette er med 3 retters middag, og fri alkohol til gjestene hele kvelden.
Gjest Gjest Skrevet 6. november 2007 #8 Skrevet 6. november 2007 650 kr for 3 retters inkludert vin, lokale og personale inkludert.
Gjest Gjest Skrevet 7. november 2007 #9 Skrevet 7. november 2007 Vi betalte 35 000 kr for 55 personer, alt inkludert. Men stedet er ikke å anbefalle, maten var helt j***. Skulle nok kanskje ikke godt for det rimligste alternativet.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå