Lilith Skrevet 2. november 2007 #1 Skrevet 2. november 2007 Jeg har fått en forsyning grønnsaker, og der var det blandt annet alfalfaspirer. Hva kan jeg bruke disse til? Takker på forhånd for all hjelp
Elanor Skrevet 2. november 2007 #3 Skrevet 2. november 2007 Det er vel mest vanlig å bruke den som topping på brødmat, men jeg har også brukt det i denne varmretten.
Filofaxen Skrevet 4. november 2007 #5 Skrevet 4. november 2007 Jeg synest de er veldig gode på skive med leverpostei eller til kokt egg. Det er mye jern i dem, bra for oss damer!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå