Gjest Gjest Skrevet 30. oktober 2007 #1 Skrevet 30. oktober 2007 Kjøpte en pakke kyllingfilèter og skulle se på pakken hvordan man tilbereder. Men det står ingenting. Skal man steke i panne eller i stekovn? Hvor sterk varme og hvor lenge?
Merneith Skrevet 30. oktober 2007 #2 Skrevet 30. oktober 2007 (endret) Hihi, litt søtt at du forventer bruksanvisning på råvarer. Jeg synes kyllingfileter blir absolutt best når de ferdigstekes i ovn. De kan fort bli litt tørre i pannen. Salt og pepre filetene. Gi dem en stekeskorpe i stekepannen, etterstek i ovnen i ca 12 minutter. 200 grader Endret 30. oktober 2007 av Merneith
Amanlis Skrevet 30. oktober 2007 #3 Skrevet 30. oktober 2007 Kyllingfileter er ypperlige til å bruke i gryter og wok også. Skjær dem opp i biter, brun dem i stekepanna eller i woken.
Gjest hyggelig Skrevet 30. oktober 2007 #4 Skrevet 30. oktober 2007 Kyllingfilet er også veldig godt hvis du fyller dem med noe. eks ost,spinat, fetaost, og ruller dem inn i bacon eller spekeskinke etterpå. stekes i ovnen på ca 200grader i ca 15min. serveres med feks tagliatelli og hjemmelaget fløtesaus:)
Betsy Skrevet 30. oktober 2007 #5 Skrevet 30. oktober 2007 Hihi, litt søtt at du forventer bruksanvisning på råvarer. Men - er ingen mesterkokk selv, altså.
Gjest Indo Skrevet 31. oktober 2007 #6 Skrevet 31. oktober 2007 Jeg liker de best når de er stekt. De skal være brun, tynn stekeskorpe utenpå. Hvis du lurer på om de er ferdige, lager du ett lite snitt i den tykkeste delen av fileten. Dersom det er hvitt, er den ferdi. Det er enklest når filetene er kuttet i biter eller strimler.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå