Gå til innhold

Igår lagde jeg noe godt..


Anbefalte innlegg

Gjest Gjest_t-schnuppa_*
Skrevet

Hei igår, etter å ha blitt inspirert av div. retter og oppskrifter jeg tittet på mekket jeg sammen min egen rett. Jeg, og mannen elsket den! :jepp:

(mengden ble alt for mye for oss 2 bare da, så tipper retten holder til 3 - 4 voksne)

Kjempe rask og lettvint er det også!

Tonje`s lakselasagne

500g laksefilet (jeg brukte den frosne varianten fra rema)

Lasagneplater

2hvitløksfedd

1 stor fløte ( 7,5 dl tror jeg..? )

1 beger creme fraiche

2 løk

1 rød paprika

Revet ost

Salt

Pepper

Annet krydder etter annet ønske

Sett komfyren på 225 grader.

Kutt laksefileten i passe terninger

Kutt paprika og løk.

Kok opp fløten forsiktig, sammen med creme fraiche. Press hvitløken og putt i sausen. Krydre litt, og kok et par minutter bare. Trekk kjelen unna den varme platen.

Putt oppi fileten og grønnsakene og la trekke i maks 5 min.

Legg så sausen og lasagneplater (jeg brukte de fra barilla som ikke behøver å forkokes) lagvis i en stor, ildfast form og akkurat som med vanlig lasagne starter og avslutter du med sausen.

Strø revet ost på toppen og stek midt i ovnen i ca 25 min!

Server med nystekte rundstykker og en god salat :spise:

Srett gjerne ei flaske god og kald hvitvin til! Dette blir nydelig!

Mmmm,,blir sulten her jeg sitter på jobben jeg gitt.. og jeg vet at hjemme i kjøleskapet har vi rester fra igår... :)

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Oppsummerte også oppskrifter i går, og resultatet ble vanvittig godt.

Jeg lagde ovnsbakt laks med thailandsk svung :ler:

Blandet 2 ss søtsoyasaus( kan sikkert bruke vanlig soyasaus og litt sukker, med litt hakkachili, hvitløk, revet ingefær oglitt salt og smurte på fisken og bakte det hele i ovnen i 10-15 minutter, på slutten hadde jeg over massevis av hakket purre.

Vi spiste ris og dampet kinakål til.

Gjest Gjest_t-schnuppa_*
Skrevet
Oppsummerte også oppskrifter i går, og resultatet ble vanvittig godt.

Jeg lagde ovnsbakt laks med thailandsk svung :ler:

Blandet 2 ss søtsoyasaus( kan sikkert bruke vanlig soyasaus og litt sukker, med litt hakkachili, hvitløk, revet ingefær oglitt salt og smurte på fisken og bakte det hele i ovnen i 10-15 minutter, på slutten hadde jeg over massevis av hakket purre.

Vi spiste ris og dampet kinakål til.

D hørtes godt ut, Pulverheksa :)

Kult avatar forresten..hehe

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...