Gjest Gjest Skrevet 24. oktober 2007 #1 Skrevet 24. oktober 2007 Jeg fikk en savoykål, men er ikke så glad i kål. Hvordan kan jeg får den til å smake faktastisk?
Gjest Eurydike Skrevet 24. oktober 2007 #2 Skrevet 24. oktober 2007 Jeg liker Jamie Olivers oppskrift på pasta med bacon, savoykål og pinjekjerner. Jeg pleier å droppe mozzarella, og lage den med bare parmesan, og bruker oftest fullkornspaghetti i stedet for farfalle.
Nilma Skrevet 24. oktober 2007 #3 Skrevet 24. oktober 2007 Du kan jo lage colcannon. Jeg er heller ikke så glad i kål, men colcannon er nydelig, og passer både til kylling, gode pølser eller stekt fisk.
ashera Skrevet 24. oktober 2007 #4 Skrevet 24. oktober 2007 Gode tips her! Ellers kan du jo bruke kålen som pynt - jeg synes de er utrolig vakre.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå