Gjest Gjest Skrevet 23. oktober 2007 #1 Skrevet 23. oktober 2007 Jeg skal lage denne i dag, men har ikke aubergine (er heller ikke spesielt glad i det). Men jeg har en sqash, og regner med det går bra å bruke den i stedet - men bør jeg ha den i seinere? Den trenger vel strengt tatt ikke koke en time? (og jada, vi spiser sein middag...)
Gjest Eurydike Skrevet 23. oktober 2007 #2 Skrevet 23. oktober 2007 Nå er du antakelig ferdig med middagen, men det går fint med squash. Den trenger ca. 15 min i gryten, hvis du skjærer den i 1 cm tykke skiver. Det er ikke nødvendig å steke den først. 1 time høres for meg altfor mye ut også for aubergine - 20-25 min burde være mer enn nok. Forøvrig er jeg temmelig sikker på at Matprat.no har stjålet denne oppskriften fra Jamie Oliver.
Gjest Gjest Skrevet 23. oktober 2007 #3 Skrevet 23. oktober 2007 Takk for svar Jeg lot squashen koke med kjøttet selv om jeg tenkte at det var unødvendig lenge. Syntes forøvrig gryta var god, og squashen holdt seg egentlig greit, men samboern min var ikke helt imponert (hva skal man gjøre med menn som ikke liker lammekjøtt annet enn i fårikål?).
Gjest Eurydike Skrevet 23. oktober 2007 #4 Skrevet 23. oktober 2007 (hva skal man gjøre med menn som ikke liker lammekjøtt annet enn i fårikål?). Hvis han er glad i rødvin, kan du jo forsøke å overbevise ham ved å la lammegryter av denne typen få følge av en god Rioja eller Côtes du Rhône - det fungerer garantert mye bedre her enn til fårikål!
Gjest Gjest Skrevet 23. oktober 2007 #5 Skrevet 23. oktober 2007 Hvis han er glad i rødvin, kan du jo forsøke å overbevise ham ved å la lammegryter av denne typen få følge av en god Rioja eller Côtes du Rhône - det fungerer garantert mye bedre her enn til fårikål! Det er et råd vi sikkert kan bli enige om å prøve ut
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå