Gjest Anonymous Skrevet 8. april 2003 #1 Del Skrevet 8. april 2003 Har dere planer om noen 'spesielle' middager i påsken? Har vokst opp med lammestek, lammestek og mer lammestek (godt da!!! ) og regner med det er en gjenganger i de tusen hjem også. Skal ha to omganger med selskapeligheter i påsken og ene kvelden skal jeg servere marinert lammestek med råstekte potetbåter, gresk salat og tzatziki. Andre kvelden er jeg veldig åpen for muligheter! Noen som har noen tips de ønsker å dele med meg? Hva har DERE planlagt? (stjele, stjele ideer ) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Bjørk Skrevet 10. april 2003 #2 Del Skrevet 10. april 2003 Lammelår har jeg alldri laget, men lurte på om jeg skulle prøve meg på det. Som tradisjon hos oss er det Pinnekjøtt som er tingen. Siden vi pleier å være på hytta i fjellet er dette noe som er greit å lage med et begrenset kjøkken. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lula Skrevet 10. april 2003 #3 Del Skrevet 10. april 2003 Påskelam er jo en slager :-) I helgen blir det skalldyr, og så tar vi lammet på påskeaften. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
fruenge Skrevet 10. april 2003 #4 Del Skrevet 10. april 2003 Hos oss blir det familiemiddag med kalkun. Ellers så blir det nok mye grilling hvis været holder seg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 11. april 2003 #5 Del Skrevet 11. april 2003 Hos oss blir det familiemiddag med kalkun. Vi pleier og ha kalkun en av påskedagene. Og lam selvfølgelig( eller er det ike en selvfølge) Vi bruker å tilbringe påsken på hytta ved sjøen så det blir litt selvfisket fisk. Og vi pleier å starte den utendørs grill sesongen i påsken. Og bursdagskake, siden vi av en familie på fem er fire som har bursdag i løpet av de første fjorten dagene i april. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lea Skrevet 11. april 2003 #6 Del Skrevet 11. april 2003 Vi skal til Harry-land og hamstre kyllingfilet og kjøttdeig vi! En av dagene skal jeg har kyllingfilet med skikkelig karri-saus. Ikke sånn vanlig pakke-saus, men en sånn som er sterk og nesten grønn! Ellers har jeg planer om å lage lasagne i langpanne og putte deler av den i fryseren. Da har vi lettvind middag på late dager. Har ingen påske-tradisjoner vi.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå