monja Skrevet 8. april 2003 #1 Del Skrevet 8. april 2003 Bunn: 4 eggehviter 2,5 dl sukker 1 boks valnøtter (hakkes) 1 pk Ritz kjeks (knuses) 1 ts bakepulver 1 ts vaniljesukker Stivpisk eggehviter og sukker. Bland så inn valnøtter, kjeks, bakepulver og vaniljesukker. Ha i kakeform. Stekes på 175 grader i 20-30 minutter. Avkjøl. Fyll: 1 pk appelsingele 1 boks Kremfløte Troikasjokolader Lag appelsingeleen som på pakken dagen i forveien. Avkjøl. Pisk krem av fløten, bland så inn 2 spiseskjeer appelsingele i kremen. Ha kremblandingen på den avkjølte bunnen. Kutt opp Troikasjokolade og dryss på toppen. Lykke til :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Octavia Skrevet 8. april 2003 #2 Del Skrevet 8. april 2003 Gode kakeoppskrifter taes i mot med takk og lagres for senere bruk. Tusen takk. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Hegemor Skrevet 8. april 2003 #3 Del Skrevet 8. april 2003 Hvorfor må geleen lages dagen i forveien? Skal den være helt stivnet og så 'hakkes' for så å ha i kremen??? Elsker troikasjokolade så denne må jeg prøve! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Diva Skrevet 8. april 2003 #4 Del Skrevet 8. april 2003 Braske mine bramseil! Denne så godt ut, Monja! Tusen takk :D Kanskje jeg skal prøve den til bursdagen min ? Diva Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
jordbær Skrevet 8. april 2003 #5 Del Skrevet 8. april 2003 Hvorfor må geleen lages dagen i forveien? Skal den være helt stivnet og så 'hakkes' for så å ha i kremen??? Neeii.. Den skal være kald, slik at du ikke klapper sammen kremen! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Hegemor Skrevet 8. april 2003 #6 Del Skrevet 8. april 2003 Ååååjaaaaaa :oops: Da skjønner jeg vettu! Blir bakings til helgen gitt! Takk :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå