Gå til innhold

I hvilke retter kan jeg bruke tørkede tranebær?


Anbefalte innlegg

Skrevet (endret)

Jeg har en pose tørkede tranebær liggende. Har noen tips til retter jeg kan bruke tørkede tranebær i? Blir det til søte retter av typen dessert, eller i saltmat det passer best? Setter pris på tips og evt oppskrifter :)

Edit: endret litt på overskriften og teksten.

Endret av Rosin
Videoannonse
Annonse
Gjest nextlife
Skrevet

Jeg er storforbruker av tørkede tranebær, og jeg bruker det til alt mulig

- Salater

-Gryteretter

- Tapas: Vestlandslefse smøres med snøfrisk, legg på ruccola og finhakket tranebær. Rull sammen og skjær i biter

- I sauser, særlig til lyst kjøtt, f.eks kalkun og kylling

- Som garnityr til lett saltetog lett røkt skinke

- Godt å legg litt i bløt, blande med soltørkede tomater i pasta/pesto salat

- Som snacks

-Fyll til kyllingfilèt : kok de lett i litt vann/olje, bland i masse frisk basilikum, charlottløk , salt og pepper og fyll i filèten, brun lett på panna og etterstek i ovnen.

Skrevet

Takk for svar og tips nextlife. Det skal prøves ut.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...