Gjest frulou Skrevet 19. oktober 2007 #1 Skrevet 19. oktober 2007 I morgen har jeg tenkt å lage torsk med sorte oliven,kapers og tomat, og funderte litt på vinvalget. Tenkte å lage en god potetmos til. Noen som har idèer?
TwinFlame Skrevet 19. oktober 2007 #2 Skrevet 19. oktober 2007 Heisann! Jeg har ingen konkrete forslag til deg, men det må jo bli en litt tørr hvitvin av noe slag? Riesling kanskje? Men jeg skal gi deg ett innmari godt tips; Sjekk ut Aperitif.no Der har de alle slags matretter mellom himmel og jord, MED vinforslag. Kjempesmart side. Bruker den mye selv. Du kan også lage din egen bartender og kokebok der. Jeg er i allefall veldig fornøyd! TwinFlames
Gjest Eurydike Skrevet 19. oktober 2007 #3 Skrevet 19. oktober 2007 Min første tanke var en Valpolicella.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå