Gå til innhold

Hvitløkssmør


Gjest anonym

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Oppskriften på hvitløksmør:

3 ss smør/margarin

Finhakket persille/gressløk

2 fedd hvitløk, presset

Rør smør/margarin sammen med hvitløk og persille/gressløk til den blir myk og jevn.

Ta smøret over på bakepapir og form til en pølse.

Legg smørpakken i fryseren til det blir stivt.

Farlig godt! icon_smile.gif

12

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest KristinK

Jeg laget faktisk hvitløkssmør i dag og det var knallgodt!

Rør 500 gr smør hvitt

Ha i 2 ss sitronsaft

Litt salt og pepper

3 fedd hvitløk (mer om ønskelig)

Dette ble nydelig og er ypperlig i bakt potet. Konsistensen på smøret blir så bra og det smaker nydelig. Får servert dette på jobb til bak potet hver tirsdag og det er nam nam! Kan anbefales.

Smøret kan visst fryses også, slik at man kan lage mye på en gang og så fryse det ned i porsjoner. Da blir det ikke harskt.12

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...