gard Skrevet 18. oktober 2007 #1 Del Skrevet 18. oktober 2007 Hei Skal lage en rett der "Kale leaves" inngår som en del av retten men jeg er ikke helt sikker på hva det er. Noen som vet hva det er? Legger også ved et bilde. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 18. oktober 2007 #2 Del Skrevet 18. oktober 2007 Om jeg ikke tar mye feil er det det som kalles grønnkål på norsk. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
gard Skrevet 18. oktober 2007 Forfatter #3 Del Skrevet 18. oktober 2007 Glimrende...takk for det. Da må jeg bare finne ut hvor jeg kan kjøpe det :-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Eurydike Skrevet 18. oktober 2007 #4 Del Skrevet 18. oktober 2007 Glimrende...takk for det. Da må jeg bare finne ut hvor jeg kan kjøpe det :-) Hvis du har en helsekostbutikk e.l. i nærheten som selger økologiske grønnsaker, er sjansen stor for at du finner økologisk, norskprodusert grønnkål nå om dagen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå