Gå til innhold

Dessert etter lammelår?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Vi skal ha gjester på lørdag og skal servere lammelår med fløtegratinerte poteter, brokkoli, gulrøtter og rosenkål. Det jeg trenger litt hjelp til er å finne en god, men lett dessert til å avrunde måltiden (ikke fruktsalat da en av gjestene er allergisk mot sitrusfrukter og epler).

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Hva med en mousse eller fromasj? Mange gode oppskrifter på Tines nettsider

Skrevet

I og med at middagen er "særnorsk" og typisk høstmat, ville jeg fulgt opp det i desserten :)

Foreslår enten eplepai eller tilslørte bondepiker.

Med de deeeeilige norske eplene vi har nå.

Skrevet
I og med at middagen er "særnorsk" og typisk høstmat, ville jeg fulgt opp det i desserten :)

Foreslår enten eplepai eller tilslørte bondepiker.

Med de deeeeilige norske eplene vi har nå.

Så først nå at noen var allergisk mot epler! ups :goodbye:

Hva med blåbærpai og vaniljesaus da :)

Gjest Eurydike
Skrevet

Hjemmelaget karamellpudding med krem?

Skrevet

Så på svensk TV i kveld, og der ble det laget multemarengs. Så skikkelig nammelig ut, og det er jo luftig og fint, oppskrift her. (hjortron = multer)

Gjest nextlife
Skrevet
I og med at middagen er "særnorsk" og typisk høstmat, ville jeg fulgt opp det i desserten :)

Foreslår enten eplepai eller tilslørte bondepiker.

Med de deeeeilige norske eplene vi har nå.

Det var vel en med epleallergi som gjest her?

Veldig godt å bytte ut eplemosen i tilslørte bondepiker med enten ripsgelè eller ferkenpurè :jepp:

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...