Gjest indiangranny Skrevet 6. april 2003 #1 Del Skrevet 6. april 2003 Gulasjgryte alla Indianlady 2 store løk 2 ss margarin 2 ss paprikapulver 500 gr grytekjøtt 1 boks hermetiske tomater 4 dl kraft eller buljong 1/2 ts salt og pepper 1 rød paprika 1/4 ts Rojan Chilipulver ( dette kan sløyfes) Rens og hakk løken,la dette surre i smør til det blir gylent.Ta gryta til side og tilsett paprikapulver,og spe med halvparten av kraften.Ha i kjøttet og de knuste tomatene.Tilsett salt og pepper og de andre krydderier og la det trekke under svak varme i 1og en halv time.Spe med resten av kraften og ha i en paprika skåret i terninger.Hvis dere synes at den blir for tynn kan dere ha i 2 poteter kuttet i terninger. Dere kan servere denne med potetmos,ris eller poteter. Lykke til Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest care Skrevet 6. april 2003 #2 Del Skrevet 6. april 2003 Interessant, nå har jeg lagt den inn i matmappa mi. :blunke: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lea Skrevet 6. april 2003 #3 Del Skrevet 6. april 2003 Nammis! Liten avsporing: Noen som vet om en måte og få oppskriftsmappa litt mer oversiktlig på? Pr. i dag har jeg bare en mappe med diverse Word-dokumenter som begynner å bli ganske stor. Finnes det noe program i f.eks office-pakken som kan brukes? (Bør vel lage en egen tråd om dette vel :oops: ) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Octavia Skrevet 6. april 2003 #4 Del Skrevet 6. april 2003 Jeg har registrert meg på www.aperitif.no og skrevet inn alle god-oppskriftene mine der. Da er de tilgjengelig uansett hvor jeg er! Anbefales! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Octavia Skrevet 6. april 2003 #5 Del Skrevet 6. april 2003 dobbeltinnlegg slettet.... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Octavia Skrevet 6. april 2003 #6 Del Skrevet 6. april 2003 Jeg har registrert meg på www.aperitif.no og skrevet inn alle god-oppskriftene mine der. Da er de tilgjengelig uansett hvor jeg er! Anbefales! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå