Fantasia Skrevet 10. oktober 2007 #1 Skrevet 10. oktober 2007 Som overskriften sier: Jeg glemte å skjære opp ytrefileèn (1,5 kg, så den er vel for stor til at den holder seg i kjøleskapet helt til jeg får spist den opp) før jeg frøs den ned, og nå er den bunnfrossen! Går det ann å få skjært den opp i frossen tilstand, eller har jeg ikke noe annet valg enn å ta den opp, skjære den i biter og fryse den ned igjen? (Da blir vel kjøttet rart/ødelagt)
Gjest Gjest Skrevet 10. oktober 2007 #2 Skrevet 10. oktober 2007 Jeg ville halvtint den, så skjært i biter. Det gjør ingenting om kjøttet er frosset to ganger, så lenge det har vært kaldt hele tiden. Grunnen til at man rådes til å kun fryse matvarer en gang er at varene kan ha blitt frosset og tint noen ganger under frakt mellom produsent og forbruker, men om du kjøpte kjøttet ferskt har det neppe vært frosset før.
Gjest Gjest Skrevet 10. oktober 2007 #4 Skrevet 10. oktober 2007 Mannen min pleier å sage i biter fra frossen tilstand, så det går også. Jeg har ikke prøvd, regner med at det er litt hardt arbeid!
Fantasia Skrevet 10. oktober 2007 Forfatter #5 Skrevet 10. oktober 2007 Lol Jeg var faktisk inne på tanken selv
Gjest nextlife Skrevet 10. oktober 2007 #6 Skrevet 10. oktober 2007 Lol Jeg var faktisk inne på tanken selv Eller trom sammen til en skikkelig helaften med helstekt ytrefilèt. Nammmmmmm
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå