Gjest Gjest Skrevet 9. oktober 2007 #1 Skrevet 9. oktober 2007 Overskriften sier vel sitt: Går det an å fryse fersk hjemmelaget pasta, eller bør den kokes før den fryses? Hva bør jeg tenke på før jeg fryser pastaen? Veldig takknemlig for tips.
Kristin Skrevet 9. oktober 2007 #2 Skrevet 9. oktober 2007 Jeg har fryst fersk pasta flere ganger ikke no problem. Har den i en boks, og inn i fryseren.
Merethe_81 Skrevet 28. desember 2007 #3 Skrevet 28. desember 2007 Jeg drar opp denne tråden igjen jeg, skal lage fersk pasta i morgen for første gang Slik jeg leser det forrige svaret betyr det at den kan fryses direkte etter den er laget, og ikke bør kokes først. Stemmer det? Noen som har gode tips på innhold i tortellini?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå