Chelsea Skrevet 8. oktober 2007 #1 Skrevet 8. oktober 2007 Har hørt om en en pizza laget av en Grete Roede oppskrift, som skal være så god. Det er kyllingfilet på pizzaen som er blandet med tacokrydder. Noen som har denne oppskriften?
Gjest Gjest_Bente_* Skrevet 8. oktober 2007 #2 Skrevet 8. oktober 2007 Taco pizza (4 pers) Grov pizzadeig 75 g hvetemel siktet 25 g kruskakli 20 g solsikkekjerner 13 g gjær 1/4 ts salt 1/2 ss olivenolje 3/4 dl vann Tomatrøre 1/2 ts olivenolje 1 fedd hvitløk 1/2 løk 1/2 boks hakkede tomater 1/4 ss oregano 1/4 ts salt 1/4 ts pepper Fyll 1 ss olivenolje 150 g kylling brystfilet 1 poser taco kryddermiks 1 små bokser ananas 1/2 liten boks mais hermetisk 100 g revet hvitost, lett Slik gjør du: Rør ut gjæren i olivenolje, salt og vann. Bløtlegg kruskakli og solsikkekjerner i halvparten av væsken. Tilsett alt melet, kna deigen godt sammen og la den hvile i 15 minutter. Finhakk løk og hvitløk, og fres dem i olivenolje til løken er blank og myk. Tilsett tomatene og la det hele koke til røren får en fast konsistens. Ha i oregano og smak til med salt og pepper. Skjær kyllingfileten i biter og stek dem i en panne med olje. Dryss over tacokrydderet, tilsett vann som anvist på pakken og la krydderet koke inn. Skjær ananas i biter og bland dem sammen med maisen. Kjevle deigen til to runde pizzaer og halvstek dem ved 160 grader i 6 minutter. Smør tomatrøren på de halvstekte pizzabunnene og legg over fyllet. Dryss revet ost på toppen, og stek pizzaen videre ved 280 grader på øverste rille i 8-10 minutter. Del hver pizza i 8 stykker før servering.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå