Gå til innhold

Hva gjør jeg med rester av lammekjøtt?


Anbefalte innlegg

Skrevet

I går hadde vi lammelår til middag, og i min frykt for at det skulle bli for lite lagde jeg både forrett og masse tilbehør. Derfor ble det selvfølgelig alt for mye. Har nå liggende over et kilo kjøtt i kjøleskapet, og lurer litt på hva jeg kan gjøre med det. Kan jo selvfølgelig varme det opp igjen, men vil gjerne ha noen litt mere kreative forslag.

Videoannonse
Annonse
Gjest Tristessa
Skrevet

Sandwich med ruccola og andre gode grønnsaker på, pytt i panne eller som ingrediens i suppe?

Gjest *Perser*
Skrevet

Hei Ragnhild :-)

Hva med Lapskaus? Det er jo så godt med det... men det er kanskje for mye kjøtt for lapskaus da... men det er såååå godt :)

*Klem*

Gjest Kinga
Skrevet

Lammekebab:

Lammekjøtt skåret i små biter, varmes

Hjemmelaget chilisaus (tomatsaus/tacosaus, chilikrydder)

Hjemmelaget hvitløksdressing (youghurt/rømme, hvitløk, salt og pepper)

Bland kuttet løk og finhakket persille med en sprut olje over

Hakket salat (den man liker best)

For den modige: Syltet grønn chili i skiver

Det hele puttes i varme pitabrød

Går du i en sjappe som selger arabisk, persisk mat/mat fra Midt-Østen/Tyrkia/Marokko, finner du garantert gode krydderblandinger du kan bruke til å marinere lammekjøttet i, eller bruke i chilisausen.

Vibeke

Gjest *Perser*
Skrevet

Kebab i pitabrød hørtes også godt ut! :P

Skrevet

I går ble det lammekjøtt stekt med godt krydder, salat, tomat og tzatsiki i pitabrød. Nam!! Takk for tipset.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...