Gå til innhold

Fårikål..


Anbefalte innlegg

Skrevet

Driver og lager fårikål, og har brukt for mye vann. Dette har ført til at smaken ikke er så kraftig som den skal være. Noen tips for å få kraftigere kraft?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Kanskje litt i seineste laget, - men siden fårikålen skal stå i mange timer på svak varme så fordamper vannet av seg selv slik at du får en kraftigere smak.

gjør ikkeno om du har litt mye vann. Som regel så må man jo etterfylle vann allikevel.

Skrevet

Ikke for sent..har hatt på mer salt og pepper, hjelper jo det også..

Skrevet

buljongterning, kanskje??

Skrevet

Hva slags smak vil være best?

Skrevet (endret)

Grønnsaksbuljong er sikkert best.

Endret av søndagsengel?

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...