Mamma til 3 Skrevet 6. oktober 2007 #1 Skrevet 6. oktober 2007 Driver og lager fårikål, og har brukt for mye vann. Dette har ført til at smaken ikke er så kraftig som den skal være. Noen tips for å få kraftigere kraft?
waco Skrevet 6. oktober 2007 #2 Skrevet 6. oktober 2007 Kanskje litt i seineste laget, - men siden fårikålen skal stå i mange timer på svak varme så fordamper vannet av seg selv slik at du får en kraftigere smak. gjør ikkeno om du har litt mye vann. Som regel så må man jo etterfylle vann allikevel.
Mamma til 3 Skrevet 6. oktober 2007 Forfatter #3 Skrevet 6. oktober 2007 Ikke for sent..har hatt på mer salt og pepper, hjelper jo det også..
Mamma til 3 Skrevet 7. oktober 2007 Forfatter #5 Skrevet 7. oktober 2007 Hva slags smak vil være best?
søndagsengel? Skrevet 7. oktober 2007 #6 Skrevet 7. oktober 2007 (endret) Grønnsaksbuljong er sikkert best. Endret 7. oktober 2007 av søndagsengel?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå