Gjest Gjest Skrevet 6. oktober 2007 #1 Skrevet 6. oktober 2007 Jeg brukte noen kanelstenger i dag, og lurer på om de må kastes eller om de kan brukes flere ganger i lignende retter? Hva pleier dere å gjøre?
Gjest Fjellsippa Skrevet 6. oktober 2007 #2 Skrevet 6. oktober 2007 Jeg pleier å kaste dem. For det første er jo mye av smaken gått over i maten, så de smaker ganske enkelt ikke så mye lengre. For det andre har de trukket til seg noe av den maten de har vært i. Selv om du skyller dem får du ikke alt bort, og de kan derfor harskne eller bli bakteriebomber. For det tredje koster jo ikke hel kanel så mye, så kjøp ny til neste gang.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå