Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

var i sverige forige helg og kjøpte partyvinger poser på 1.5kg, tenkte og steke flere poser med det samme jeg dreiv på for da kan jeg bare varme de når vi skal ha det til mat + pluss at da slipper vi og ta opp/ steke fler enn vi ca skal spise.

men hvordan beholde smaken og "safta" best mulig? har på følelsen de blir veldig tørre når de fryses ned...

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Det er vel ikke så mye frysingen som gjør dem tørre, men oppvarmingen etterpå.

Jeg syns det enkleste er å tilberede fra gang til gang, men det var jo ikke det du spurte om da.

Pass på å bare steke vingene akkurat og frys med i passe porsjoner. Når dere skal spise er det lurt å varme på svak varme over litt tid, da burde resultatet bli ganske ok.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...