Gjest håpløs på kjøkkenet Skrevet 1. oktober 2007 #1 Skrevet 1. oktober 2007 Jeg skal lage en del snitter til et selskap på lørdag, men har aldri gjort det før. Så jeg er litt grønn på hva slags pålegg jeg skal ha, og hva jeg pynter snittene med. Også lurer jeg på dette med karbonader, kan de lages kvelden i forveien og settes i kjøleskapet? Eller blir det best om jeg lager dem samme dagen? Håper noen kan komme med tips!
Gjest ¤bella¤ Skrevet 1. oktober 2007 #2 Skrevet 1. oktober 2007 Du kan ha noen med laks og eggerøre. Pynte med noe grønt.. Reker og majones Roastbiff med potetsalat og løk Diverse oster (det med karbonadene vet jeg desverre ikke)..
kamela Skrevet 1. oktober 2007 #3 Skrevet 1. oktober 2007 Jeg tror jeg ville lagt karbonadene dagen før for å slippe å ha for mye på gang samme dag. Spekeskinke med eggerøre er også godt.
Gjest Gjest Skrevet 1. oktober 2007 #4 Skrevet 1. oktober 2007 Snitteguide Sjekk link, masse forslag til sammensetninger
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå