Siam Skrevet 29. september 2007 #1 Skrevet 29. september 2007 Jeg skal kjøpe ny innbyggingskomfyr og står mellom en som har pyrolyse og en som ikke har. Er det verdt de ekstra pengene med pyrolyse?
Gjest *Mim* Skrevet 29. september 2007 #2 Skrevet 29. september 2007 Jeg har det og er veldig glad jeg valgte det. Ikke så glad i å skrubbe ovnen i tide og utide. Når man lager mat blir det jo en del fastbrent etterhvert. Veldig greit å kjøre pyrolyseprogrammet - da er det bare å vaske bort eventuelle rester med en klut etterpå. Veldig enkelt! Men det tar ikke møkka på ovnsvinduet.
Gjest Asti Skrevet 30. september 2007 #3 Skrevet 30. september 2007 (endret) .......... Endret 26. november 2013 av Asti
Gjest Asti Skrevet 30. september 2007 #4 Skrevet 30. september 2007 (endret) ... Endret 11. januar 2018 av Asti
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå