Gjest Gjest_mONA_* Skrevet 28. september 2007 #1 Skrevet 28. september 2007 Noen som har en bra oppskrift ??
Gjest Reven Skrevet 28. september 2007 #2 Skrevet 28. september 2007 (endret) Nesten Bic Mac Til 2 burgere: 400 gram nykvernet oksekjøtt 2 skiver pancetta eller bacon 1/2 løk 1 tomat 1/2 sylteagurk 4 hamburgerbrød med sesamfrø 2 skiver ost majones ketchup sennep dill salt og pepper Skjær to av hamburgerbrødene i to. Skjær vekk toppen og bunnen på de to andre. Bland majones, dill, ketchup og sennep til du har en majonesblanding du liker. Skjær løk i tynne skiver og blansjer (kok) ett minutt i ei panne eller liten gryte. Skjær tomat og sylteagurk i tynne skiver. Skjær bacon i små biter og stek sakte i panna til bitene er helt sprø. Bland bacon, salt og pepper i kjøttdeigen. Hvis du blander ingrediensene for mye, vil du få en fast, tung burger. Det beste er å forme den med så lette bevegelser du klarer. Hvis du dypper hendene i kaldt vann før du former hamburgerne, slipper du at kjøttdeigen klistrer seg til hendene dine. Del i fire like store biter, form til flate burgere og stek på middels varme til de er akkurat gjennomstekt. Ikke klem på burgeren med stekespaden mens du steker. Klemming gjør at steikinga går litt fortere, men du klemmer ut mye av den gode saften underveis. Rist hamburgerbrødet godt (det gjør at det smaker mer). Legg fram bunnene, smør på litt majonesblanding, legg på noen skiver løk, sylteagurk, tomat og en hamburger. Legg på midten av hamburgerbrødet, ha på majonesblanding, sylteagurk, løk, tomat, en hamburger til, osteskive og toppen av hamburgerbrødet. Redigert for å gi Andreas Viestad credit for oppskriften. Endret 28. september 2007 av Reven
chardonnay Skrevet 28. september 2007 #3 Skrevet 28. september 2007 Vår favoritt her hjemme: Kjøttdeig formet som burgere (selvfølgelig ) Ost (har på sist i steketida så den smelter Dette has på hamburger bunden, som er smurt med litt mayo + salatblad + mais +agurk + rå løk Oppå har vi jalapeños og guacamole, og så toppen selvfølgelig. Til dette spiser vi nachos gratinert med cheddar, med salsa, guacamole og rømme til...
chardonnay Skrevet 28. september 2007 #4 Skrevet 28. september 2007 En annen som også er god, er flatbanka biffkjøtt. Med salat, stekt løk, og tzatziki eller en chutney, f.eks. mango...
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå