solisol Skrevet 24. september 2007 #1 Skrevet 24. september 2007 Har en marsipankake i fryseren etter bryllupet 2. juni. Hvor lenge kan den være fryst før den blir for dårlig å spise? Er altfor dyr og god til å hives.
Crash Skrevet 2. oktober 2007 #3 Skrevet 2. oktober 2007 Er det ikke bare å smake/lukte på kaken for å finne det ut?
MissiS Skrevet 2. oktober 2007 #4 Skrevet 2. oktober 2007 Nå får sikkert noen noia her, men.... Det heter seg jo at øverste "etasjen" på bryllupskaka skal spares (dvs fryses) til 1 årsdagen. Jeg var skeptisk, men sannelig så gikk det over all forventning! Kaka smakte visstnok helt fint ifølge de som spiste den...
Gjest Gjest Skrevet 3. oktober 2007 #5 Skrevet 3. oktober 2007 Har en marsipankake i fryseren etter bryllupet 2. juni. Hvor lenge kan den være fryst før den blir for dårlig å spise? Er altfor dyr og god til å hives. 3 mnd max
solisol Skrevet 4. oktober 2007 Forfatter #6 Skrevet 4. oktober 2007 Takk for svar:) Miros: Jeg gidder jo ikke ta den ut av fryseren hvis det ikke er nødvendig..
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå