Gjest Gjest Skrevet 19. september 2007 #1 Skrevet 19. september 2007 Jeg skal prøve meg på foaccia for første gang i kveld. Ser av oppskriften at man skal stikke fingrene ned i deigen etter heving for å lage masse små hull. Da er mitt spørsmål: Kan jeg dekke degien med et lag med raspa ost før jeg stikker fingrene ned i, sånn at det blir ost inni de hullene som fingerne lager? Jeg synes det høres så godt ut med ost i brødet, men vet ikke om det går an. Noen som vet? Noen som har smakt det?
mowgli Skrevet 19. september 2007 #2 Skrevet 19. september 2007 Kan du helt sikkert - foccacia kan fylles med mye forskjellig så jeg kan ikke skjønne annet enn at revet ost også kan brukes
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå