Gjest Gjest Skrevet 18. september 2007 #1 Del Skrevet 18. september 2007 Noen som har en ide om hvordan man lager tzatziki fra bunnen av? Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/293873-hvordan-lage-tzatziki-fra-bunnen/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 18. september 2007 #2 Del Skrevet 18. september 2007 Jeg blander et beger matyoghurt med en grovrevet agurk (uten frøene), salt pepper, noen finhakkede hvitløksfedd og finhakket frisk mynte. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/293873-hvordan-lage-tzatziki-fra-bunnen/#findComment-4885861 Del på andre sider Flere delingsvalg…
chardonnay Skrevet 18. september 2007 #3 Del Skrevet 18. september 2007 Jeg blander et beger matyoghurt med en grovrevet agurk (uten frøene), salt pepper, noen finhakkede hvitløksfedd og finhakket frisk mynte. Sånn gjør jeg det også. Et godt tips er å legge agurken i et dørslag, og salte den. Så renner vannet ut på et kvarter.. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/293873-hvordan-lage-tzatziki-fra-bunnen/#findComment-4885883 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Merneith Skrevet 18. september 2007 #4 Del Skrevet 18. september 2007 Jeg fjerner noe av det grønne skallet med en ostehøvel før jeg rasper opp agurken. Etterpå så klemmer jeg ut så mye vann som mulig fra agurken. Så blander jeg alt i matyoghurt eller rømme (kjæresten foretrekker det fremfor yoghurt). Vær forsiktig med hvitløken, ett fedd holder i massevis synes jeg. Salt og pepre, voila! Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/293873-hvordan-lage-tzatziki-fra-bunnen/#findComment-4885888 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Tweek Skrevet 18. september 2007 #5 Del Skrevet 18. september 2007 (endret) For å få ut frøene så del agurgen i 2 på langs og bruk en teskje og skrap ut frøene, da blir også agurken tørrere og den holder seg lengere. Endret 18. september 2007 av Tweek Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/293873-hvordan-lage-tzatziki-fra-bunnen/#findComment-4885951 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest *Snart medlem* Skrevet 18. september 2007 #6 Del Skrevet 18. september 2007 Jeg blander i tillegg i en spiseskje extra virgin olivenolje. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/293873-hvordan-lage-tzatziki-fra-bunnen/#findComment-4886018 Del på andre sider Flere delingsvalg…
agbre Skrevet 18. september 2007 #7 Del Skrevet 18. september 2007 Litt mynte eller dill er også godt i. Jeg tar gjerne i et nyp med sukker bare for å runde av smaken. Når du har raspa agurken og blandet med salt+ at det har rent av seg, er det lurt å ta det i et reint kjøkkenhåndkle og vri ut resten av vannet. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/293873-hvordan-lage-tzatziki-fra-bunnen/#findComment-4886054 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 19. september 2007 #8 Del Skrevet 19. september 2007 Det er også smart å la yoghurten renne av seg litt i kaffefilter. Og så har jeg fått tips om å lage den med purre istedenfor agurk? Bruker også litt olivenolje, salt, pepper og siden vi liker hvitløk, går det gjerne flere fedd.... Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/293873-hvordan-lage-tzatziki-fra-bunnen/#findComment-4887778 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Blondie65 Skrevet 19. september 2007 #9 Del Skrevet 19. september 2007 * abonnere * Kan dere gi en god oppskrift på guakemole også? Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/293873-hvordan-lage-tzatziki-fra-bunnen/#findComment-4887791 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 19. september 2007 #10 Del Skrevet 19. september 2007 Kan dere gi en god oppskrift på guakemole også? Jeg moser et par avocadoer og blander med finhakket løk, finhakket tomat (uten frøene), litt presset sitron, salt, pepper og presset hvitløk. Du kan også ha i f.eks. finhakket koriander, en skje crème fraîche/rømme og finhakket chili. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/293873-hvordan-lage-tzatziki-fra-bunnen/#findComment-4888402 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Frk. Stella Skrevet 19. september 2007 #11 Del Skrevet 19. september 2007 Jeg lager tzatziki slik som Arkana. Guacamole lager jeg med most avocado, litt finhakket løk el vårløk, en dæsj sitron, salt og pepper, litt malt koriander, litt malt spisskummen og en spiseskje el to med rømme el creme fraiche. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/293873-hvordan-lage-tzatziki-fra-bunnen/#findComment-4888438 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå