Gjest Gjest Skrevet 16. september 2007 #1 Skrevet 16. september 2007 Har noen forsøkt å bake kaker i syltetøyglass? På noen tyske internettsider fant jeg en del om dette, her er noen eksempler: (se på bildene, dere trenger ikke forstå tysk for å se på disse sidene) http://www.chefkoch.de/user-fotos.php?id=5...amp;picid=60456 http://www.blogigo.de/ostwestwind/Coffee-Kuchen-im-Glas/51/ Jeg lurer spesielt på to ting. 1. Hva skjer om man fyller glassene for fulle? Eksploderer de da i ovnen? 2. Tror dere at det går å steke kakene i glass uten skrulokk, koke lokkene i mellomtiden og skru disse på etter at kakene har dampet fra seg et par minutter når de er ferdigstekte? Får man da vakumlukket glassene?
emi Skrevet 16. september 2007 #2 Skrevet 16. september 2007 (endret) *opprydding* Endret 17. september 2007 av emi
Gjest Gjest Skrevet 16. september 2007 #3 Skrevet 16. september 2007 http://www.chefkoch.de/user-fotos.php?id=5...amp;picid=60461 Hvis du ser her, ser du at de er skrudd på før baking. Og vitsen med å bake dem på denne måten, er jo at man ikke trenger å fryse dem, med andre ord er det en måte å oppbevare kaker på for oss som ikke har noe mulighet til å fryse ned mye.
Brunhilde Skrevet 16. september 2007 #4 Skrevet 16. september 2007 (endret) Linken du la ved var vel strengt tatt til brød, men det spiller kanskje ingen rolle? Edit: Beklager, sjekket den andre linken nå og så at det var kake. Endret 16. september 2007 av Brunhilde
Gjest Gjest Skrevet 16. september 2007 #5 Skrevet 16. september 2007 http://panda.de/orbiz/DigiTrade/f222038a68...892,542492.html Og enda en link. Her står det at man baker kakene uten lokk, legger gummien i vann så lenge, og så legger gummien på, setter på glasslokket, og snur kakene opp-ned. Går dette også med skrulokk?
emi Skrevet 16. september 2007 #6 Skrevet 16. september 2007 (endret) *opprydding* Endret 17. september 2007 av emi
emi Skrevet 16. september 2007 #7 Skrevet 16. september 2007 (endret) *opprydding* Endret 17. september 2007 av emi
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå