lady90 Skrevet 11. september 2007 #1 Del Skrevet 11. september 2007 Er svak for lam tikka og tikka masala. Når jeg spiser ute får man alltid bein- og fettfrie stykker lam. Regner ikke med at det er ytre- /indrefilet som blir brukt for det er jo veldig dyrt. Hva slags lam skal jeg se etter i butikken? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest bada Skrevet 11. september 2007 #2 Del Skrevet 11. september 2007 (endret) Jeg tror jeg ville kjøpt skiver av lammelår og skåret av fett og bein. Beinet kan koke med i sausen for å gi smak, og tas ut før servering. Endret 11. september 2007 av bada Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå