Gå til innhold

Lam i indisk mat


lady90

Anbefalte innlegg

Er svak for lam tikka og tikka masala. Når jeg spiser ute får man alltid bein- og fettfrie stykker lam. Regner ikke med at det er ytre- /indrefilet som blir brukt for det er jo veldig dyrt. Hva slags lam skal jeg se etter i butikken?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg tror jeg ville kjøpt skiver av lammelår og skåret av fett og bein. Beinet kan koke med i sausen for å gi smak, og tas ut før servering.

Endret av bada
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...