Gjest Gjest Skrevet 10. september 2007 #1 Skrevet 10. september 2007 Jeg har kjøpt en sjokoladefontene, og tenkte vi skulle ha denne i bryllupet. Vi har prøvd den en gang, men da endte vi opp med å kaste all sjokoladen, for det ble alt for mye olje i den, og den smakte pyton...(hadde en olje uten smak, men det var alt for mye). Og vi fulgte faktisk oppskriften i bruksanvisningen. Vi sleit også med å få den til å renne sånn som den skal..fikk det vel til til slutt....men det var ikke lett å få til.... Noen som har erfaring med dette, hvordan en bør gjøre det, og en oppskrift over hvor mye sjokolade og hvor mye olje....og hvilken olje som er best å bruke? Hva med delfia fett?? Og hvis en skal ha dette i bryllup, må den vel fylles på hele tiden?
evilla Skrevet 10. september 2007 #2 Skrevet 10. september 2007 Glemte å logge meg inn, det er jeg som er trådstarter....
Gjest Gjest Skrevet 10. september 2007 #3 Skrevet 10. september 2007 Jeg har kjøpt en sjokoladefontene, og tenkte vi skulle ha denne i bryllupet. Vi har prøvd den en gang, men da endte vi opp med å kaste all sjokoladen, for det ble alt for mye olje i den, og den smakte pyton...(hadde en olje uten smak, men det var alt for mye). Og vi fulgte faktisk oppskriften i bruksanvisningen. Vi sleit også med å få den til å renne sånn som den skal..fikk det vel til til slutt....men det var ikke lett å få til.... Noen som har erfaring med dette, hvordan en bør gjøre det, og en oppskrift over hvor mye sjokolade og hvor mye olje....og hvilken olje som er best å bruke? Hva med delfia fett?? Og hvis en skal ha dette i bryllup, må den vel fylles på hele tiden? hmm. vi hadde en i vårt bryllup, men vi endte opp med å bruke ferdig sjokoladesaus, det var veldig bra.... dere kan jo prøve med det og se hva dere synes...
Kanutten Skrevet 10. september 2007 #4 Skrevet 10. september 2007 Hei PÅ sjokoladefossen.no har de sjokolade spesielt egnet for fontener. Prøv der du.
evilla Skrevet 10. september 2007 #5 Skrevet 10. september 2007 hmm. vi hadde en i vårt bryllup, men vi endte opp med å bruke ferdig sjokoladesaus, det var veldig bra.... dere kan jo prøve med det og se hva dere synes... Det va jo kjempelurt med sjokoladesaus, for orker egentlig ikke noe stress med det...hvilken saus brukte dere da, og dere trengte ikke å tilsette den noenting? Den rant fint over kantene?
evilla Skrevet 10. september 2007 #6 Skrevet 10. september 2007 Hei PÅ sjokoladefossen.no har de sjokolade spesielt egnet for fontener. Prøv der du. Takk for tips, skal inn der å se!
Gjest Gjest Skrevet 10. september 2007 #7 Skrevet 10. september 2007 Det va jo kjempelurt med sjokoladesaus, for orker egentlig ikke noe stress med det...hvilken saus brukte dere da, og dere trengte ikke å tilsette den noenting? Den rant fint over kantene? brukte vanlig sjokoladesaus til is, husker ikke hvilket merke, men tror alle går like bra, trengte ikke å tilsette den noe, varmet den i mikrobølgeovn.. og helte den i, klar til å brukes,, men det kan dere jo bare prøve selv.... har hørt noen si at det ikke skal gå ann, men det fungerte i alle fall kjempefint i vår fontene...
evilla Skrevet 11. september 2007 #8 Skrevet 11. september 2007 brukte vanlig sjokoladesaus til is, husker ikke hvilket merke, men tror alle går like bra, trengte ikke å tilsette den noe, varmet den i mikrobølgeovn.. og helte den i, klar til å brukes,, men det kan dere jo bare prøve selv.... har hørt noen si at det ikke skal gå ann, men det fungerte i alle fall kjempefint i vår fontene... Hm, det må vi teste ut!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå