Fanta Skrevet 7. september 2007 #1 Skrevet 7. september 2007 Vet dere den "strengen" som er mellom eggeplommen og hviten på egg? Hva er egentlig det? Har tenkt at det er navlestrengen, men nå sier sambo at det ikke er det, men HVA er det da??
Gjest Gjest_B._* Skrevet 7. september 2007 #2 Skrevet 7. september 2007 Det er en proteinstreng som sørger for å holde plommen i midten av egget, et slags anker. http://www.exploratorium.edu/cooking/eggs/...omposition.html
Gjest Gjest Skrevet 7. september 2007 #3 Skrevet 7. september 2007 Det er en proteinstreng som sørger for å holde plommen i midten av egget, et slags anker. http://www.exploratorium.edu/cooking/eggs/...omposition.html Dumme meg har alltid tenkt at det var ett uutviklet kyllingfoster, jeg..
Gjest Gjest_B._* Skrevet 7. september 2007 #4 Skrevet 7. september 2007 Nope, kyllingfosteret vil du finne på eggeplommen dersom egget er befruktet. Eggene vi kjøper i butikken er ikke det. (Eller, skal ikke være det...) Du kan sammenlikne bildene av ubefruktede og befruktede egg her. http://chickscope.beckman.uiuc.edu/explore...day01/yolk.html
Fanta Skrevet 7. september 2007 Forfatter #5 Skrevet 7. september 2007 Tusen takk for linkene! Er litt klokere nå
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå