Betsy Skrevet 3. september 2007 #1 Skrevet 3. september 2007 Jeg er et ordentlig "suppe-menneske", men har blitt litt lei de suppene jeg alltid lager. Er det noen som har en oppskrift på en god, kremet (ikke et must) kyllingsuppe? Den må gjerne være spicy, men ikke veldig hot. Ingenting er bedre enn god suppe på sure høstkvelder!
Gjest Gjest Skrevet 3. september 2007 #2 Skrevet 3. september 2007 Denne er god : http://www.gladimat.no/FrontServlet?s=mat&...ept&id=4675 Men den er også god med endel mer væske, f eks 5-6 dl kyllingkraft + 4-5 dl melk, i stedet for fløte. Jeg har også droppet de hermetiske tomatene noen ganger, og hatt oppi poteter i biter sammen med de andre grønnsakene. En av mine favoritter
Betsy Skrevet 3. september 2007 Forfatter #3 Skrevet 3. september 2007 Den så god ut! Tror faktisk jeg har snust på den oppskriften før, men det er alltid så kjekt å høre fra noen som har prøvd den! Da blir det den tenker jeg.
Gjest Gjest Skrevet 3. september 2007 #4 Skrevet 3. september 2007 Hei! Denne er vel kanskje ikke så veldig kremet, men den vekker gode minner fra kalde høstkvelder på besøk hos farmor. http://oppskrifter.net/index.php/honsesuppe/
Gjest Gjest Skrevet 3. september 2007 #5 Skrevet 3. september 2007 Denne er god : http://www.gladimat.no/FrontServlet?s=mat&...ept&id=4675 Men den er også god med endel mer væske, f eks 5-6 dl kyllingkraft + 4-5 dl melk, i stedet for fløte. Jeg har også droppet de hermetiske tomatene noen ganger, og hatt oppi poteter i biter sammen med de andre grønnsakene. En av mine favoritter Kom på at jeg har hatt oppi mer grønnsaker når jeg har lagd den med mer væske - gulrot i strimler og purre fungerer bra. Også er det kanskje greit å justere opp mengden krydder om du bruker mer vann og evt melk
Gjest Elastica Skrevet 4. september 2007 #6 Skrevet 4. september 2007 Den beste kyllingsuppen får du dersom du tar deg bryet med å lage skikkelig kyllingkraft. Vi pleier å koke kraft på skroget av kyllingen når vi har hatt helstekt kylling - kan også selvsagt gjøres på kalkun. Da får man utnyttet matvaren ekstra godt.
Mischa Skrevet 4. september 2007 #7 Skrevet 4. september 2007 Denne er god : http://www.gladimat.no/FrontServlet?s=mat&...ept&id=4675 Men den er også god med endel mer væske, f eks 5-6 dl kyllingkraft + 4-5 dl melk, i stedet for fløte. Jeg har også droppet de hermetiske tomatene noen ganger, og hatt oppi poteter i biter sammen med de andre grønnsakene. En av mine favoritter Å ja! Den er kjempegod!
Gjest Blondie65 Skrevet 4. september 2007 #8 Skrevet 4. september 2007 (endret) Kyllingsuppe kan lages på så mange måter. Det er utrolig godt. Den beste jeg har smakt - NOEN GANG - kommer fra en miks fra Santa Maria og heter Tom Kha. Her finner du den: http://www.santamaria.no/servlet/se.daddy....=r1b&id=303 Jeg har ikke prøvd varianten med chilli på toppen, bare koriander. NB: Ekstremt vanedannende ... (Oppskriften står også på baksiden av pakken). Suppen er lett syrlig på smak og godt (men ikke spesielt sterkt) krydret. Edit: I oppskriften her står det at kyllingfileten skal brunes. Det er ikke nødvendig dersom du skjærer filten i veldig små og tynne biter og har den i den kokende suppen. Jeg har pleid å servere den over kokt ris. Endret 4. september 2007 av Blondie65
Betsy Skrevet 12. september 2007 Forfatter #10 Skrevet 12. september 2007 Denne er god : http://www.gladimat.no/FrontServlet?s=mat&...ept&id=4675 Men den er også god med endel mer væske, f eks 5-6 dl kyllingkraft + 4-5 dl melk, i stedet for fløte. Jeg har også droppet de hermetiske tomatene noen ganger, og hatt oppi poteter i biter sammen med de andre grønnsakene. En av mine favoritter Denne oppskriften ble middagen i dag - den var knallgod! Kan trygt anbefales!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå