Gjest Gjest Skrevet 2. september 2007 #1 Skrevet 2. september 2007 Har ikke prøvd verken rømme eller crème fraîche i grøt før, men var for en liten stund siden hos en, og hun brukte da litt rømme oppi grøten, og det syntes jeg smakte veldig godt. Jeg skal lage grøt i dag, og har litt crème fraîche i kjøleskapet, så jeg lurer på om det kan gå bra å bruke i stedenfor rømme? Og i så fall, hvor mye skal jeg ha oppi når jeg skal lage grøt til 2?
gladidag Skrevet 2. september 2007 #2 Skrevet 2. september 2007 Aldri hatt rømme/c.f i risgrøt selv, men gir sikkert god smak, et halvt beger er sikkert bra, men ville vært forsiktig med å koke rømmen lenge da den kan skille ut fettet. C.F tåler koking bedre.
Flua Skrevet 6. september 2007 #3 Skrevet 6. september 2007 Seffen går de an!! Jeg har nesten bestandig en klatt rømme eller fraiche i risgrøten, det gir det lille ekstra piffen! Ikke noe poeng i å ha i rømmen/cf fra starten av, ha i en klatt like før servering, la det bli varmt, bingo!!
Gjest vimselot Skrevet 6. september 2007 #4 Skrevet 6. september 2007 Den lettkokte (15 min) risengrynsgrøten er best med skummet melk (dessverre), mens den egentlige er best med helmelk, og da kan man bruke overnevnte. Jeg spiser aldri grøt mer, smake kan jeg, men ... (glem det) Men jeg kan lage det da... Og høres veldig godt ut med risensgrynsgrøt med (ikke rømme)men cF når man skal ha dessert til f.eks. en hel dølaflokk, som allerede har smakt alt av landets varianter (bortskjemte fy fy ) Aldri mer, jeg lager heller bløtkake. Og det er jeg også god på. Når jeg har laget bløtkake, gjør jeg det enkelt, men folk spiser (en f.eks) i løpet av 12 timer, så hva er det med mitt talent (nei, jeg er ikke kokk, jeg bare kan og alt er ferdig, men perfekt, pynte kan jeg og... så hvorfor er jeg singel... he he he. Mat er mat, og noen liker lage mat, andre bør lære litt i alle fall...
gladidag Skrevet 8. september 2007 #5 Skrevet 8. september 2007 Den lettkokte (15 min) risengrynsgrøten er best med skummet melk (dessverre), mens den egentlige er best med helmelk, og da kan man bruke overnevnte. Jeg spiser aldri grøt mer, smake kan jeg, men ... (glem det) Men jeg kan lage det da... Og høres veldig godt ut med risensgrynsgrøt med (ikke rømme)men cF når man skal ha dessert til f.eks. en hel dølaflokk, som allerede har smakt alt av landets varianter (bortskjemte fy fy ) Aldri mer, jeg lager heller bløtkake. Og det er jeg også god på. Når jeg har laget bløtkake, gjør jeg det enkelt, men folk spiser (en f.eks) i løpet av 12 timer, så hva er det med mitt talent (nei, jeg er ikke kokk, jeg bare kan og alt er ferdig, men perfekt, pynte kan jeg og... så hvorfor er jeg singel... he he he. Mat er mat, og noen liker lage mat, andre bør lære litt i alle fall... hmmm.litt brisen eller))) ikke lett å forstå det innlegget der...
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå