Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Legger inn oppskrift her i stede for den andre tråden.. ;)

Alle mål er ca mål, da jeg slumser endel når jeg baker, en "yrkesskade" :fnise:

1l vann

hvetemel,-til passelig tykk deig. Heller for blødt enn for hard

2ts salt

1pk gjær

10ss olivenolje

krydder etter eget ønske, jeg bruker ca 2ss provance krydder

2-3 fedd hvitløk som presses/hakkes

bland alt sammen og la deigen stå ca en time. Hell den over i en langpanne med bakepapir og olje på. Så trykker du deigen utoer i langpannen. La den stå ca 15min, da heller du over godt med olivenolje, salt og trykker dette godt inn i deigen men fingrene. Putt fetaost og soltørket tomat ned i deigen hvor du har trykket hull. La det stå i ca 15min før du steker det på ca 240*c. Når det har blitt gyldent på toppen kan du ta det ut og snu det, og steke det til det er gyldent under også..

Man kan i grunnen putte oppi alt man vil ha..

Lykke til! :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...