~Mocca~ Skrevet 2. september 2007 #1 Skrevet 2. september 2007 Legger inn oppskrift her i stede for den andre tråden.. Alle mål er ca mål, da jeg slumser endel når jeg baker, en "yrkesskade" 1l vann hvetemel,-til passelig tykk deig. Heller for blødt enn for hard 2ts salt 1pk gjær 10ss olivenolje krydder etter eget ønske, jeg bruker ca 2ss provance krydder 2-3 fedd hvitløk som presses/hakkes bland alt sammen og la deigen stå ca en time. Hell den over i en langpanne med bakepapir og olje på. Så trykker du deigen utoer i langpannen. La den stå ca 15min, da heller du over godt med olivenolje, salt og trykker dette godt inn i deigen men fingrene. Putt fetaost og soltørket tomat ned i deigen hvor du har trykket hull. La det stå i ca 15min før du steker det på ca 240*c. Når det har blitt gyldent på toppen kan du ta det ut og snu det, og steke det til det er gyldent under også.. Man kan i grunnen putte oppi alt man vil ha.. Lykke til!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå