Gjest Gjest Skrevet 1. september 2007 #1 Skrevet 1. september 2007 Husker ikke det franske navnet, men dette er en kjent kake man får på restauranter i Paris. Det er en eplekake med mye epler som er stekt i panna forst (tror jeg), og så velvet over på tallerkenen når den serveres. Navnet henspiller på atden serveres på hodet. Noen som har en oppskrift? (og husker hva kaka heter?)
venus* Skrevet 1. september 2007 #2 Skrevet 1. september 2007 Nam! Dette vil jeg også ha oppskrift på
Gjest Fjellsippa Skrevet 1. september 2007 #3 Skrevet 1. september 2007 Du mener kanskje Tarte Tatin.
Kristin Skrevet 1. september 2007 #4 Skrevet 1. september 2007 Her er en gammel tråd om Tarte Tatin oppskrifter.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå