Gyda Skrevet 31. mars 2003 #1 Del Skrevet 31. mars 2003 Har noen svinefileter som jeg har lyst til å banke flat, fylle med noe godt og steike... Vet bare ikke hva jeg skal fylle dem med, og hva jeg skal ha til - ris, poteter ????? Hva gjør du?? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
wondergirl Skrevet 31. mars 2003 #2 Del Skrevet 31. mars 2003 Fant en oppskrift i de brosjyrene de har på Meny og Ultra. Du steiker svinefiletene ca 3 min på hver side. Så blander du sammen terninger av et eple med karri og litt revet ost og steiker det oppå filetene til osten er smeltet. Det var veldig enkelt og godt. Vi kokte poteter til, men det burde funke fint med ris også. I oppskriften anbefalte de å lage potetmos til. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 1. april 2003 #3 Del Skrevet 1. april 2003 Bare en digresjon: Kjøpte svinefilet til middag i går. På pakken sto det: filet av purke. Jeg lo meg gjennom middagen. For øvrig grillet vi den, og serverte med maiskolber og hjemmelaget tomatsalsa og sprengte poteter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
anka Skrevet 1. april 2003 #4 Del Skrevet 1. april 2003 Jeg har en kjempe god oppskrift på svinefilèer. Indre filèt av svin: 1. Skjer filèt i ca 1 cm tykke skiver, salt og pepre på hver side. 2. Stekes til de blir gyldene. 3. Legg de over i en ildfastform. 4. Stek 2 store bokser med champinjoner, og strø de over filètene. 5. Hell i 1/2 liter fløte i stekepannen. 6. Ha i en liten boks med tomatpurè. 7. Så tar du i kraften fra to små asparges bokser. 8. Fordel aspargesen over kjøttet i formen. 9. Smak sausen til med salt og pepper. 10. Når sausen har fått ett oppkok, hell den over i den ildfasteformen. 11. Sett den inn i ovnen på ca. 200 grader i ca 30-40 min. Serveres med poteter og grønnsaker. Jeg lover dere: IT`S A WINNER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Alle vil elske denne retten. Sier som Wenche: Håper det vil smake, velbekomme. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Musemor Skrevet 1. april 2003 #5 Del Skrevet 1. april 2003 Høres helt fantastisk godt ut Anka, dette skal jeg prøve :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gyda Skrevet 2. april 2003 Forfatter #6 Del Skrevet 2. april 2003 Takk for fine tips. Samboern liker ikke karry.... og jeg liker ikke asparges.... Men det hørte veldig godt ut for det. Spesielt den siste. Kanskje man bare kan hoppe over aspargesen... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Minnie Emmerdale Skrevet 2. april 2003 #7 Del Skrevet 2. april 2003 sprengte poteter. Hva i huttaheita er det? Eksploderer du dem i mikroen eller noe? Minnie Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 7. april 2003 #8 Del Skrevet 7. april 2003 Sprengte poteter høres værre ut enn det er. Det er potet båter som jeg steker i ovnen til de blir oppblåste og helt melne inni. Derav sprengte. :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå