Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Har noen svinefileter som jeg har lyst til å banke flat, fylle med noe godt og steike...

Vet bare ikke hva jeg skal fylle dem med, og hva jeg skal ha til - ris, poteter ?????

Hva gjør du??

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Fant en oppskrift i de brosjyrene de har på Meny og Ultra. Du steiker svinefiletene ca 3 min på hver side. Så blander du sammen terninger av et eple med karri og litt revet ost og steiker det oppå filetene til osten er smeltet. Det var veldig enkelt og godt. Vi kokte poteter til, men det burde funke fint med ris også. I oppskriften anbefalte de å lage potetmos til.

Gjest gjest1
Skrevet

Bare en digresjon:

Kjøpte svinefilet til middag i går. På pakken sto det: filet av purke. :ler:

Jeg lo meg gjennom middagen.

For øvrig grillet vi den, og serverte med maiskolber og hjemmelaget tomatsalsa og sprengte poteter.

Skrevet

Jeg har en kjempe god oppskrift på svinefilèer.

Indre filèt av svin:

1. Skjer filèt i ca 1 cm tykke skiver, salt og pepre på hver side.

2. Stekes til de blir gyldene.

3. Legg de over i en ildfastform.

4. Stek 2 store bokser med champinjoner, og strø de over filètene.

5. Hell i 1/2 liter fløte i stekepannen.

6. Ha i en liten boks med tomatpurè.

7. Så tar du i kraften fra to små asparges bokser.

8. Fordel aspargesen over kjøttet i formen.

9. Smak sausen til med salt og pepper.

10. Når sausen har fått ett oppkok, hell den over i den ildfasteformen.

11. Sett den inn i ovnen på ca. 200 grader i ca 30-40 min.

Serveres med poteter og grønnsaker.

Jeg lover dere: IT`S A WINNER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alle vil elske denne retten.

Sier som Wenche: Håper det vil smake, velbekomme.

Gjest Musemor
Skrevet

Høres helt fantastisk godt ut Anka, dette skal jeg prøve :D

Skrevet

Takk for fine tips.

Samboern liker ikke karry.... og jeg liker ikke asparges.... Men det hørte veldig godt ut for det. Spesielt den siste. Kanskje man bare kan hoppe over aspargesen...

Gjest Minnie Emmerdale
Skrevet
sprengte poteter.

Hva i huttaheita er det? Eksploderer du dem i mikroen eller noe?

Minnie

Gjest gjest1
Skrevet

Sprengte poteter høres værre ut enn det er.

Det er potet båter som jeg steker i ovnen til de blir oppblåste og helt melne inni. Derav sprengte. :D

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...