Gå til innhold

Frustrert pga bryllupsreise


Mrs_M

Anbefalte innlegg

Etter mye fram og tilbake bestemte vi oss for å dra på bryllupsreis til Malaysia...4 netter på Redang og 4 netter i Kuala Lumpur..Skulle akurrat til å bestille reisen da reisebyrået ikke anbefalte å dra ned dit pga SARS :evil:

Vurderte Maldivene, men sjøen er ikke helt god der i aug, så det ble heller ikke anbefalt...Mauritius har en temp på 20 grader så det falt heller ikke i smak....Seychellene blir for dyrt, fikk en pris på 20000 pr pers..

Er det noen som har noen tips å komme med ?? Et sted med deilige strender og ikke for mange turister....Og varmt..Skal reise i begynnelsen av august

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Vi vurderte en stund Isla Margarita, en øy utenfor Venezuela. Vet ikke om noen norske turopratører har turer dit, men et dansk selskap som heter Falk Lauritzen har. Billig, det vi så på kostet 11000 for to uker med all inclusive.. :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mauritius har en temp på 20 grader så det falt heller ikke i smak....

Vi skal til Mauritius i juni/juli. Da er det vinter der nede, hvilket tilsvarer en god norsk sommer. Min kjære er så heldig at han har studert med han som er gift med niesen til presidenten der. Vi har dermed fått mange gode "insidertips". Det er ikke anbefalt å dra til Mauritius i på nyåret. Da har de ganske dårlig vær med mye vind.

Seychellene blir for dyrt, fikk en pris på 20000 pr pers..

Hvem var det dere fikk denne prisen av? Reiseselskapene i Norge tar generelt mye høyere pris enn utenlandske reiseselskaper. Vi har bestilt reisen til Mauritius via www.mauritius.com og er meget fornøyd med dette. Reisen kommer totalt på 50 000, med halvpensjon. Jeg, bruden, bor da gratis. Vi valgte ikke den største suiten, men nøyde oss med et 5-stjerners luxusrom på 50m2... Dette er en reise som koster like mye som én uke på et dårligere rom uten pensjon via norske reiseselskaper.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi fikk tilbud på reise til seychelle fra messereiser.no (7 netter)

-Hvor lenge skal dere være i Mauritius ??

Vi har satt oss en grense på 30.000 pluss lommepenger.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skulle akurrat til å bestille reisen da reisebyrået ikke anbefalte å dra ned dit pga SARS

Hva?

Hvis du leser på Folkehelseinstituttets SARS-side http://www.fhi.no/tema/smittevern/sars/ ser du at hverken de eller Verdens helseorganisasjon advarer noen mot å reise til noen som helst av de områdene det har blitt oppdaget SARS-smitte.

Vi skal til Hong Kong nå i påska, det er jo der flesteparten av de som har blitt smittet av SARS har fått smitten. Allikevel er vi ikke redde for å dra, siden hverken Folkehelsa eller WHO advarer mot det.

Merkelig reisebyrå dere har vært i kontakt med, fatter ikke hvorfor de advarer mot å reise dit når ikke "helsemyndighetene" gjør det. Trodde dessuten reisebyråene levde av å selge reiser jeg... Bare bestill tur til Malaysia, jeg er helt sikker på at det ikke blir noe problem!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi skal mest sansynlig til Hong Kong og Fillipinene i 20 dager. Koster ca 13000 pr pers inkl fly og litt varierende pensjon alt etter hvor vi er. Vi skal reise med et flyselskap som heter C & C Travels. Er egentlig dansk, men flyr også fra Norge. Har blitt litt skeptisk til å reise pga. terroren som var der nede, men tror nok at vi kommer til å reise uansett.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...