lidia Skrevet 27. mars 2003 #1 Skrevet 27. mars 2003 Har noen smakt denne firkløverkaken de selger på rimi osv, som du bare skal tilsette egg, vann og smør? Er den god? Det kommer noen venninner til meg i morgen, kan jeg satse på denne? Orker ikke altfor mye styr, derfor kjøpte jeg denne..
Juni-brud Skrevet 27. mars 2003 #2 Skrevet 27. mars 2003 Jeg syntes den kaken er kjempegod!!! Tror kanskje jeg hadde klart å spise opp en hel sånn kake helt alene!!!
Væren Skrevet 27. mars 2003 #3 Skrevet 27. mars 2003 Jeg har også prøvd den, og den er veldig god! Men det er nesten like enkelt å lage firkløverkake selv fra bunnen av, altså... Hvis du vil ha en veldig enkel oppskrift og kanskje bruke en annen gang, kan du få det av meg Håper kaken blir god! Klem fra
Midnattsol Skrevet 27. mars 2003 #4 Skrevet 27. mars 2003 Synes også den var veldig god - og nesten litt bedre dagen etterpå.
Væren Skrevet 27. mars 2003 #5 Skrevet 27. mars 2003 Det tror jeg du har rett i, Midnattsol! Tror vi også fant ut dette. Den tåler i alle fall godt å stå til neste dag!
Frk Doodad Skrevet 28. mars 2003 #6 Skrevet 28. mars 2003 Ja, den kaka er kjempegod. Men jeg anbefaler å bruke fløte til fyllet, forrige gang smeltet jeg bare sjokoladen i litt margarin.....og det ble ikke helt det samme.
Gjest LoisLane Skrevet 29. mars 2003 #7 Skrevet 29. mars 2003 joda, laget den i går, jeg! Så god var den at da jeg lå lenge i dag, hadde ungene funnet den og forsynt seg med resten... Synes selve kaka var grei nok, men med litt kjemisk bismak, bakepulver eller no. Men glasuren - nam! Og jeg smeltet bare firkløveren i litt olje. Skal prøve med fløte neste gang. Mulig den er bedre dagen etter - det fikk jeg altså ikke mulighet til å finne ut... Ellers synes jeg at den er litt liten, bare halvparten av en liten langpanne. Det er i alle fall lite her i huset!
Væren Skrevet 29. mars 2003 #8 Skrevet 29. mars 2003 Jepp! Den er definitivt for liten. De som sier at størrelsen ikke har noe å si, de lyver Derfor lager jeg alltid kaken fra bunnen av, da er det mer "mat" i den! Og den er enda bedre! Nam-nam! Firkløverkake: 3 EGG 1,5 DL SUKKER = EGGEDOSIS. 100 GR MALTE MANDLER 2 SS HVETEMEL 1,5 TS BAKEPULVER STEKES I OVNEN PÅ 200 GRADER, CA 20 MIN. NEST NEDERSTE RILLE. GLASUR : 1 kopp melis 3 ss meierismør ca.1 dl fløte 1 stooor plate firkløversjokolade Dette smeltes i gryte, alt på engang (spe evt. på med mer melis.) KALD KAKE FØR GLASUR TAS PÅ! Lykke til!
Iset Skrevet 30. mars 2003 #10 Skrevet 30. mars 2003 nei æsj de var IKKE gode. laget dem i går, og de smakte ikke coockies, men heller som sjokoladekake. da ville jeg heller laget kaken. Iset
Livets datter Skrevet 31. mars 2003 #12 Skrevet 31. mars 2003 Ja, den har jeg laget. Tok den med på jobben. Den var kjempegod, og var borte på "null komma null".
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå