Fresi Skrevet 29. august 2007 #1 Skrevet 29. august 2007 Er det i det hele tatt mulig å lage dette dagen (kvelden) i forveien? (mulig er det jo selvsagt , men vil det bli vellykket?) Serveringen er tidlig dagen etter (ca kl 15), men jeg innbiller meg at dette bør serveres relativt nylaget (i så tilfelle må jeg droppe det). Noen som vet?
Gjest -eline- Skrevet 30. august 2007 #2 Skrevet 30. august 2007 Min erfaring er at asparges bør være nylaget, så jeg ville ikke gjort det.
venus* Skrevet 30. august 2007 #3 Skrevet 30. august 2007 Nei, det ville jeg ikke gjort. Men du burde lage det, det er så godt
Fresi Skrevet 30. august 2007 Forfatter #4 Skrevet 30. august 2007 Det var vel det jeg tenkte, ja ... takk for svar! Har laget det flere ganger, men har ikke anledning til å lage det rett før servering denne gangen. Får finne på noe annet å ta med!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå