Gå til innhold

Asparges, serrano & parmesan


Anbefalte innlegg

Skrevet

Er det i det hele tatt mulig å lage dette dagen (kvelden) i forveien?

(mulig er det jo selvsagt :), men vil det bli vellykket?)

Serveringen er tidlig dagen etter (ca kl 15), men jeg innbiller meg at dette bør serveres relativt nylaget (i så tilfelle må jeg droppe det).

Noen som vet?

Videoannonse
Annonse
Gjest -eline-
Skrevet

Min erfaring er at asparges bør være nylaget, så jeg ville ikke gjort det.

Skrevet

Nei, det ville jeg ikke gjort.

Men du burde lage det, det er så godt :)

Skrevet

Det var vel det jeg tenkte, ja ... takk for svar!

Har laget det flere ganger, men har ikke anledning til å lage det rett før servering denne gangen. Får finne på noe annet å ta med!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...