jossa Skrevet 28. august 2007 #1 Skrevet 28. august 2007 Hvordan lager man slike salte småpoteter man får servert til tapas? Hele poteter med skall, som man liksom ser saltet utenpå... Lurer på om de kun kokes i veldig salt vann?
Gjest Vampyra Skrevet 28. august 2007 #2 Skrevet 28. august 2007 Jeg vet ikke om det er det samme men jeg lager ofte saltbakte poteter til middag. Da tar jeg slike små poteter og ruller de i olje, strør over havsalt, og steker de i ovnen på ca 200 grader i ca 45 min.
Chica Skrevet 28. august 2007 #3 Skrevet 28. august 2007 Jeg pleier å koke mandelpoteter i like mengder havsalt og vann. Blir kjempegodt
Gjest frulou Skrevet 28. august 2007 #4 Skrevet 28. august 2007 Jeg gjør det samme som Chica. Potetene blir salte og litt "skrumpete" i skallet, dekket med salt. Veldig godt.
jossa Skrevet 28. august 2007 Forfatter #5 Skrevet 28. august 2007 Takk for tilbakemelding! Skal tro om det går bra og koke helt "fersk" nypotet slik? Skallet løsner jo så lett når de nettopp er tatt opp av jorda. Skal i potetåker'n til helga.
Silvert Skrevet 29. august 2007 #6 Skrevet 29. august 2007 Hadde en ekstrajobb som servitør på en restaurant en liten stund. Der serverte vi slike salte småpoteter. Der tror jeg at de ble kokt på vanlig måte. Men de hadde seg en runde i en gryte isammen med olje og salt før servering. De var ihvertfall knallgode. Men de brukte slike dyre småpoteter som du finner i butikker med godt utvalg i frukt og grønt. Men du kan sannsynligvis bruke små norske nypoteter også. Men potetene bør være temmelig ferske. Ikke noe særlig appetittelig og spise skallet på poteter som har hatt groer.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå