Maja_83 Skrevet 21. august 2007 #1 Skrevet 21. august 2007 Går det fint å lage Kvæfjordkaken dagen før om jeg ikke har på krem før samme dag som den serveres, eller smaker den best å lage samme dag?
Gjest Anerikke Skrevet 21. august 2007 #2 Skrevet 21. august 2007 Går helt fint å lage den dagen før.
Gjest Gjest Skrevet 21. august 2007 #3 Skrevet 21. august 2007 Går helt fint å lage den dagen før. bare klask sammen hele greia du, med kremen og alt, den blir uansett nyydelig! mmm, virkelig verdens beste kake ja!
skrue Skrevet 22. august 2007 #4 Skrevet 22. august 2007 Går det fint å lage Kvæfjordkaken dagen før om jeg ikke har på krem før samme dag som den serveres, eller smaker den best å lage samme dag? Jeg synes den egentlig har godt av en natt i kjøleskapet. Får satt seg litt da.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå