Gjest Gjest-Maria Skrevet 21. august 2007 #1 Skrevet 21. august 2007 Noen som har en kjøreplan å dele med meg? Spes under middagen: Når introduseres gjestene i forhold til vin-skjenking, når passer det med tissepause, hvor lenge sitter man til bords med en servering av hovedreff osv? Noen som har oversikt?
rusketulla Skrevet 21. august 2007 #2 Skrevet 21. august 2007 Har ikke kjøreplanen min her nå, men husker noe. Vin i glassene fylles på før hver tale, og før servering av hver rett (påfyll). Hvor lang tid man bruker kommer ann på antall gjester og taler/sanger. Har dere 1 eller 2 serveringer av hovedrett? Ta en pause enten imellom de to serveringene (hvis 2) eller etter hovedrett (hvis 1 servering) Og dere bruker sikkert lenger tid enn dere tror, så ta i
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå