Frk. Stella Skrevet 21. august 2007 #1 Skrevet 21. august 2007 Jeg skal lage buffet til ca 15stk (mellom 2 og 50) nå i helgen og trenger litt inspirasjon til hva jeg skal lage. "Hovedrettene" blir fiskekaker med urter (av malt hvit fisk og større biter av laks, vårløk, persille, koriander osv), hot scampi, marinert svinefilet på spyd og kjøttboller/köfte eller lignende. Som grønnsaksretter har jeg lyst å lage frittata med poteter/squash og bulgursalat, men jeg vil også ha en annen salat. Forslag? Trenger også litt tips til sauser/diper - jeg skal lage aïoli og en paprika-relish som er veldig god, men kunne tenke meg å prøve noe nytt (jeg lager ALLTID tzatziki, på tide med forandring )... Skal selvfølgelig også ha brød ved siden (et urtebrød og enten ciabatta eller foccacia)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå