Gå til innhold

Bør jeg drysse karri i fiskesuppen?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg har nå en fiskesuppe bestående av vann, fiskebuljong, pepper, salt, lys maizena jevning, broccoli, gulrot, blomkål, en opphakket chili, potetterninger og lakseterninger til putring -

Bør jeg ha karri i for å gjøre det mer spennende eller vil det ødelegge?

Kan jeg ha en spiseskje matyoghurt i? Tåler det varme?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Karri blir best om den stekes i litt smør/olje sammen med løken, så jeg ville ikke ha drysset det i en (nesten) ferdig suppe.

Skrevet

Så synd at jeg ikke gjorde det da jeg stekte løk og sopp...har nemlig i det også.

Hva med matyoghurt, vil det funke i en slik suppe?

Skrevet

Hm...pepper, salt og fersk opphakket chili gjorde susen, så det gjorde ikek noe å glemme karrien.

I ss matyoghurt rett i porsjonen med suppe til den enkelte gjorde også susen (uten å røre den inn i suppen).

Wow, dette ble kalorifattig, sunt og godt!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...