vl800 Skrevet 21. mars 2003 #1 Del Skrevet 21. mars 2003 Trenger tips fort. Er det noen som har noen forslag på hvordan man tilbereder kenguru kjøtt? Har kjøpt det og skal ha det til helgen? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Malou Skrevet 21. mars 2003 #2 Del Skrevet 21. mars 2003 Slettet Jennifer Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest sexysadie Skrevet 21. mars 2003 #3 Del Skrevet 21. mars 2003 Du skal bruke grillelementet. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Cruella Skrevet 21. mars 2003 #4 Del Skrevet 21. mars 2003 Trodde jeg var åpen for det meste innen matveien jeg, og vet jo at det selges kengurukjøtt, men kan'ke spise Skippy vel?? :o (Hvordan smaker det forresten?) L-B 8) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sussi Skrevet 21. mars 2003 #5 Del Skrevet 21. mars 2003 Jeg har spist kengurukjøtt en gang. Beklager med det smakte dårlig. Kanskje det ikke var riktig tilberedt men smak er jo forskjellig også da. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
gla Skrevet 22. mars 2003 #6 Del Skrevet 22. mars 2003 Her må jo lille Ru nevnes (og mamma Kengu, da). Min samboer tilberedte kenguru en gang, men siden jeg foretrekker at alt blod er gjemt bort i stekeprosessen, var ikke det noe for meg. Tror det kan stekes som biff... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Kira Skrevet 22. mars 2003 #7 Del Skrevet 22. mars 2003 Spiser man kengurukjøtt også, nå? :o Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
kenguru Skrevet 22. mars 2003 #8 Del Skrevet 22. mars 2003 Trøste og bære :o Ta ikke meg, men han som kommer bak, han er mye saftigere. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arwen Skrevet 22. mars 2003 #9 Del Skrevet 22. mars 2003 Trøste og bære :o Ta ikke meg' date=' men han som kommer bak, han er mye saftigere.[/quote'] Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Englepusen Skrevet 24. mars 2003 #10 Del Skrevet 24. mars 2003 Kanskje litt seint nå men... http://www.matogdrikke.no/sporkokken/forum....asp?forumid=21 Her kan du stille sånne spørsmål. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Livets datter Skrevet 24. mars 2003 #11 Del Skrevet 24. mars 2003 Trodde jeg var åpen for det meste innen matveien jeg' date=' og vet jo at det selges kengurukjøtt, men kan'ke spise Skippy vel?[/quote'] Hvorfor ikke? Vi spiser jo "Den stygge andungen", "Heldiggrisen Babe", "Donald Duck", "Bambi" og "Rudolf"...! Har smakt kenguru en gang. Syntes ikke det smakte noe som helst. Dessuten var kjøttet seigt... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
vl800 Skrevet 24. mars 2003 Forfatter #12 Del Skrevet 24. mars 2003 Da er helgen over og kenguruen er fortært. De som har vært så uheldig å få seigt kenguru kjøtt, bør prøve en gang til. Det var veldig godt og mørt. Det ble stekt som vanlig stek, med poteter, grønnsaker og sopp. Med en god rødvin. Prøv dette, du vil ikke bli skuffet. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå