Gjest Cathena Skrevet 8. august 2007 #1 Skrevet 8. august 2007 Er på slanker`n, òg jeg skal spise ris og kylling med grønnsaker. Men er ris ok? Jeg husker ikke hva det er blitt sagt om ris, kanskje det ikke er så bra, men er det bedre enn poteter og pasta?
Gjest Cathena Skrevet 8. august 2007 #2 Skrevet 8. august 2007 Jeg droppet risen, jeg spiste bare kylling og grønnsaker. Følte meg bedre med det!
Gjest Vilja :-) Skrevet 8. august 2007 #3 Skrevet 8. august 2007 Jeg spiser fullkornsris. Bruker spise 1/3 av hva som regnes som en vanlig porsjon. Trenger ikke kutte ut karbohydrater totalt, ved middagen
Gjest Cathena Skrevet 8. august 2007 #4 Skrevet 8. august 2007 Jeg spiser fullkornsris. Bruker spise 1/3 av hva som regnes som en vanlig porsjon. Trenger ikke kutte ut karbohydrater totalt, ved middagen Nei, tror jeg skal kjøpe meg en pakke med fullkorns ris. Har aldri smakt det før jeg, regner med det er ikke så stor forskjell på smaken!
Gjest Gjest Skrevet 8. august 2007 #5 Skrevet 8. august 2007 Den fullkornsrisen jeg har smakt var ikke god! Men fullkornspasta og spaghetti derimot smaker som vanlig pasta/spaghetti.
Gjest Vilja :-) Skrevet 8. august 2007 #6 Skrevet 8. august 2007 Fullkornsris smaker ikke fullt så godt som vanlig ris dersom du tilbereder på vanlig måte. Jeg er glad i stekt ris, og da synes jeg fullkornsrisen faktisk blir bedre enn vanlig ris.
Gjest Cathena Skrevet 8. august 2007 #7 Skrevet 8. august 2007 Fullkornsris smaker ikke fullt så godt som vanlig ris dersom du tilbereder på vanlig måte. Jeg er glad i stekt ris, og da synes jeg fullkornsrisen faktisk blir bedre enn vanlig ris. Hvordan steker du risen? Koker du den først?
Gjest Vilja :-) Skrevet 8. august 2007 #8 Skrevet 8. august 2007 Hvordan steker du risen? Koker du den først? Ja, jeg koker den først. Uncle Bens f.eks. har fullkornsris i poser som skal kokes i kun 10 min. Etter den er kokt ferdig har jeg ønsket mengde ris i stekepanna, resten av risen legger jeg i fryseren slik at jeg har ferdigkokt ris tilgjengelig. Det er bare å putte den frosne risen i panna. Gjerne sammen med div. grønnsaker, strimlet kylling som er halvstekt på forhånd, og masse krydder, særlig karri smaker godt
Gjest Cathena Skrevet 8. august 2007 #9 Skrevet 8. august 2007 Ja, jeg koker den først. Uncle Bens f.eks. har fullkornsris i poser som skal kokes i kun 10 min. Etter den er kokt ferdig har jeg ønsket mengde ris i stekepanna, resten av risen legger jeg i fryseren slik at jeg har ferdigkokt ris tilgjengelig. Det er bare å putte den frosne risen i panna. Gjerne sammen med div. grønnsaker, strimlet kylling som er halvstekt på forhånd, og masse krydder, særlig karri smaker godt Mmm, det hørtes nydlig godt ut! Hva steker du det i? olivenolje?
Rainbow Brite Skrevet 9. august 2007 #10 Skrevet 9. august 2007 (endret) Dere er rare! Fullkornsris/naturris går da vanlig basmatiris/jasminris en høy gang!! Edit: Stek i rapsolje. Det er den oljen som tåler høyest varme før den "slår seg". Olivenolje bør vel heller betraktes som et krydder, og blir ikke særlig god når den blir oppvarmet. Endret 9. august 2007 av Rainbow Brite
Gjest Vilja :-) Skrevet 9. august 2007 #11 Skrevet 9. august 2007 Mmm, det hørtes nydlig godt ut! Hva steker du det i? olivenolje? Jeg steker i druekjerneolje eller rapsolje. Olivenolje har lavere kokepunkt og er ikke så godt egnet til steking. Bruker kun olivenolje som smakstilsetning i f.eks. salater
Rainbow Brite Skrevet 10. august 2007 #13 Skrevet 10. august 2007 Villris er også sunt. Villris er faktisk egentlig ikke ris, men gress!
Lund Skrevet 10. august 2007 #14 Skrevet 10. august 2007 Er på slanker`n, òg jeg skal spise ris og kylling med grønnsaker. Men er ris ok? Jeg husker ikke hva det er blitt sagt om ris, kanskje det ikke er så bra, men er det bedre enn poteter og pasta? Helt enig
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå