Grissini Skrevet 5. august 2007 #1 Skrevet 5. august 2007 Er veldig glad i chorizo og kjøpte med meg en stor pølse når jeg var på harryhandel i Sverige. Men hvordan vet jeg om denne er av typen som må varmebehandles eller ei? Står ingenting på pakken...Vil jeg skjønne det men en gang jeg "spretter" den? Har tidligere bare kjøpt en variant som ikke må varmebehandles...
Gjest bada Skrevet 6. august 2007 #2 Skrevet 6. august 2007 (endret) Den typen som ikke trenger varmebehandling er tørket, og er en slags spekepølse. Den som trenger varmebehandling er mye mykere, og kan betegnes som en slags grov kjøttpølse. Jeg tror nok du vil skjønne hvilken type du har kjøpt når du åpner pakken. Endret 6. august 2007 av bada
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå