Thomasine Skrevet 3. august 2007 #1 Skrevet 3. august 2007 Hadde en fin oppskrift på ripsgele til kjøtt før... Finner den ikke... Noen som har en enkel, men god oppskrift til meg? Bærene ligger allerede i kasserollen og venter...
Gjest Gjest Skrevet 3. august 2007 #2 Skrevet 3. august 2007 http://www.matoppskrift.no/sider/oppskrift13487.asp Har akkurat kokt solbærgele, men glemte å koke den lenge nok, så nå er jeg spent på om den størkner....
Thomasine Skrevet 4. august 2007 Forfatter #3 Skrevet 4. august 2007 Takk, det var den jeg fant og. Brukte den, så får vi se om viltet gubben fikk på jakt i høst får en god rips-og solbærgele til...
Gjest Gjest_Ingvild_* Skrevet 9. august 2007 #4 Skrevet 9. august 2007 Men hvor MYE blir det? jeg tenker på 1 kg bær, 2 dl vann, 900 g sukker, hvor mye ferdig gelé blir det? Takk til en hver som svarer!
Pnin Skrevet 9. august 2007 #5 Skrevet 9. august 2007 Men hvor MYE blir det? jeg tenker på 1 kg bær, 2 dl vann, 900 g sukker, hvor mye ferdig gelé blir det? Takk til en hver som svarer! To-tre syltetøysglass. Jeg har laget ripsgele på 1 liter bær (ca 500-600 gram), 2 dl vann (tror jeg det var) og 450 gram sukker og fikk litt over ett syltetøysglass med gele.
Halkatla Skrevet 9. august 2007 #6 Skrevet 9. august 2007 Det enkleste er å følge veiledningen/oppskrifta på pektinflaska. Da går det som regel greit å få geleen stiv.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå