Gå til innhold

Ripsgele


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hadde en fin oppskrift på ripsgele til kjøtt før...

Finner den ikke... :sur:

Noen som har en enkel, men god oppskrift til meg?

Bærene ligger allerede i kasserollen og venter...;)

Skrevet

Takk, det var den jeg fant og. Brukte den, så får vi se om viltet gubben fikk på jakt i høst får en god rips-og solbærgele til...;)

Gjest Gjest_Ingvild_*
Skrevet

Men hvor MYE blir det? jeg tenker på 1 kg bær, 2 dl vann, 900 g sukker, hvor mye ferdig gelé blir det?

Takk til en hver som svarer!

Skrevet
Men hvor MYE blir det? jeg tenker på 1 kg bær, 2 dl vann, 900 g sukker, hvor mye ferdig gelé blir det?

Takk til en hver som svarer!

To-tre syltetøysglass.

Jeg har laget ripsgele på 1 liter bær (ca 500-600 gram), 2 dl vann (tror jeg det var) og 450 gram sukker og fikk litt over ett syltetøysglass med gele.

Skrevet

Det enkleste er å følge veiledningen/oppskrifta på pektinflaska. Da går det som regel greit å få geleen stiv.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...